Arama
Arama Sonuçları
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
‘Bağımsız çalışmalar ihanettir’
AK Parti İlçe Başkanı Utku Eren; “Cumhurbaşkanımızın kesin talimatı ile bu ihanete af olmayacaktır”
Hasan Baltacı'dan adaylık sonrası ilk açıklama
CHP'nin Kastamonu Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Hasan Baltacı, ilk mesajını verdi.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Hasan Baltacı, CHP’nin acısını paylaştı
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay’ın babasının cenaze törenine katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
Kastamonu’da, ilçe başkanı istifa etti
Kastamonu’da ilçe başkanı istifa etti. Sosyal medyadan istifa açıklaması yaptı.
Genç çiftçi tarlasına traktörle "Cumhuriyet 100 yaşında" yazdı
Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kocaveli köyünde yaşayan genç çiftçi, tarlasına traktörle "Cumhuriyet 100 yaşında" yazdı.
AK Partililer, Kastamonu’da ‘Starbucks’ı kapattı’
AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından ilimizdeki Starbucks şubesinde yer kapatma eylemi gerçekleştirildi.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
Tosyalılar, İstanbul’daki piknikte bir araya geldi
Gurbetteki Tosyalılar, Çakırlar Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen piknik programında bir araya geldi.
Erdoğan: Emeklileri de memnun edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
Yüksel Aydın’a bir kınama da CHP Gençlik Kolları’ndan
Aydın’ın sözlerine CHP il yönetimi ve ilçe başkanlarının ardından bir tepki de CHP Gençlik Kolları’ndan geldi.
İnebolu'da 50 yıl su sorunu olmayacak
İnebolu ilçesinde, yaklaşık 50 yıllık su ihtiyacını ortadan kaldıracak olan Sökü Göleti'nin temeli atıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay; " İlçenin ilk etapta 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak. İlçenin ilk etapta 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak. Devletimizden Allah razı olsun. Onların destekleriyle bu aşamaya geldi" dedi.
“Halka hizmet yerine, nelerle uğraştıkları görünüyor”
Kastamonu'da katıldığı istişare toplantısında konuşan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz: " Muhalefet partilerde olan belediyelerin halka hizmet yerine, nelerle uğraştığını da görüyor. Kısır bir döngü içerisinde koltuk ve makam kavgası yarışındalar." dedi.
AK Parti, Kastamonu'da seçim startını verdi
Kastamonu AK Parti, Yerel Seçimler kapsamında ilk kez toplandı
‘Hasan Baltacı konuşur, AK Parti yapar’
AK Parti İl Genel Meclisi (İGM) Grup Toplantısı, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü başkanlığında gerçekleştirildi.
'Kimse arkamızdan kirli siyaset yapmasın"
Tosya'daki Cumhur İttifakı mitingine Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in konuşması damga vurdu.
"Doğanlar’ın bize verebileceği ders yok"
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
Cumhur İttifakı’ndan ‘Tosya’da rekor’ sesleri
Cumhur İttifakı Kastamonu Siyasi Parti İl ve ilçe teşkilatları Tosya Belediye Düğün Salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Ünlü, Tosya’nın kendi rekorunu egale edip Türkiye rekoru kuracağını söyleyerek, MHP İl Başkanı Emre Şahin’de ‘Önceliğimiz hep Türkiye olmuştur’’ dedi.
"En az yüzde 80'i yakalayacağız"
AK Parti Çatalzeytin İlçe Başkanı Mehmet İhsan Uğuz ve Çatalzeytin İl Genel Meclis (İGM) Üyesi Mevlüt Kaplan seçimlere ilişkin Çatalzeytin ilçesi özelinde açıklamalarda bulundu. Çatalzeytin İGM Üyesi Mevlüt Kaplan açıklamasında; "Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlattık.
Kastamonu CHP’den fener alayı
BALTACI: “CUMHURİYETİ 2’NCİ YÜZYILI BAĞLAMAK GİBİ BİR GÖREVİMİZ VAR”
Muharrem İnce'den muhalefete yaylım ateşi
“FETÖ VE PKK İLE VERDİĞİNİZ GÖRÜNTÜ GÖRÜLMEZ SANDINIZ”
Kastamonu'da Cumhur İttifakı tam kadro toplandı. Mesajları net!
Kastamonu'da Cumhur İttifakı'nın temsilcileri uzun zaman sonra ilk kez bir araya geldi. Doğa Kültür Köyünde bir araya gelerek basın açıklaması yapan İttifak Üyeleri, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde fikirlerini aktardı.
Meclisin en genç Milletvekilleri....
Milletvekili Genel Seçiminin sonuçlarına göre, 28. Yasama Döneminde TBMM'de 30 yaş altında 5 milletvekili görev yapacak.
‘Asıl anketi millet yaptı’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sahte bir anket pazarı kuruldu.